Enquête Leefbaarheid in Dieren-West ten zuiden Admiraal Helfrichlaan

Bericht geplaatst op verzoek van Hogeschool Van Hall Larenstein

In de maand december wordt een enquête uitgevoerd worden in Dieren-West (ten zuiden van de Admiraal Helfrichlaan en ten westen van de Harderwijkerweg) naar de beleving van inwoners van hun wijk. Deze enquête wordt uitgevoerd door 1e jaars studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp in opdracht van de gemeente Rheden. In de vorige jaren is een dergelijk onderzoek uitgevoerd in Velp Zuid en Rheden West. In de enquête komen vragen langs over veiligheid, verkeer, voorzieningen, sociale kwaliteit en de kwaliteit van de woonomgeving. De studenten studeren Management van de Leefomgeving en in die studie is onderzoek doen naar Leefbaarheid een belangrijk studieonderdeel.
De enquête is verspreid op 15 december. Er is een videoclip te vinden op YouTube: https://youtu.be/VnUjXcxHDqM Het invullen kan op papier, maar ook online via een code. De papieren versies kunnen ingeleverd worden bij een aantal verzamelpunten in de wijk (Beverode, Intermezzo en PostNL Pakketpunt). De studenten zullen de uitkomsten online presenteren op 21 januari van 19:30 – 20:30 uur op een manier die Corona-proof is met het programma TEAMS. We betrekken zoveel mogelijk de bestaande netwerken in de wijk, zoals ook de Coöperatieve Bewonersvereniging Dieren West u.a.. We hopen op veel respons! Contactpersoon voor de enquête is docent Daan van der Linde: daan.vanderlinde@hvhl.nl<mailto:daan.vanderlinde@hvhl.nl>

Over Van Hall Larenstein:
Van Hall Larenstein is een internationale groene kennisinstelling, waar we met passie en kunde onderwijs verzorgen, ondersteund door toegepast onderzoek binnen diverse lectoraten. We leiden proactieve professionals op, die op een verantwoorde en ondernemende wijze een positieve bijdrage leveren aan een duurzame samenleving.
Van Hall Larenstein verzorgt diverse Bachelor- en (professional) Master-opleidingen, Associate degrees en cursussen en verricht toegepast onderzoek vanuit onderwijslocaties in Leeuwarden en Velp. Ga voor meer informatie naar www.hvhl.nl<http://www.hvhl.nl> .

Voor een reactie klik hier.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.