Tennisvereniging Dieren 2.0

Vrijdagochtend 18 juni

Vrijdagochtend 18 juni jl. vond op het activiteiten park van Polysport de officiële opening van de nieuwe tennisbanen 7, 8 en 9 plaats. Dit moment is aangegrepen om Tennis Vereniging Dieren 2.0 met het bijbehorende nieuwe logo te presenteren.

Save the date!

Reserveer zondag 5 september 2021 in je agenda als je geïnteresseerd bent want dan wordt deze nieuwe start ook met alle leden, sponsoren en betrokkenen gevierd.

Hou de website van T V Dieren 2.0 in de gaten want verdere informatie volgt snel…

Waarom niet grootser aangepakt?

In verband met de Corona richtlijnen was het niet mogelijk om dit heel groots aan te pakken en mocht er slechts een select gezelschap uitgenodigd worden. Daarom is er voor gekozen om het moment virtueel beschikbaar te maken zodat iedereen dit bijzondere moment nog kan terugzien. De volgende link brengt jullie naar het filmpje van deze bijzondere en feestelijke ochtend Presentatie TV Dieren 2.0

Waarom een nieuw logo?

Het zijn roerige tijden geweest voor  de tennisvereniging en het bestuur vond het tijd worden om een streep daaronder te zetten en te gaan voor een nieuwe start. Zie het maar als TV Dieren 2.0 en daarbij hoort natuurlijk een nieuw en fris logo. De kleurstelling is een verwijzing naar de prachtige omgeving van De Veluwe en een knipoog naar het gravel (dus paars voor de heide, groen voor de bosrijke omgeving en het oranje voor gravel).  

Het bestuur van TV Dieren

Voor een reactie klik hier.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.