Energiecafé voor bewoners van Dieren-West

Op donderdagavond 16 februari organiseert de gemeente Rheden voor de derde keer een energiecafé voor alle inwoners in Dieren-West. In dit energiecafé wordt de stand van zaken rondom het wijkplan voor een duurzame en aardgasvrije wijk Dieren-West besproken.

Bewoners kunnen in gesprek met de gemeente Rheden, woningcorporatie Vivare en met elkaar. Gemeente Rheden en woningcorporatie Vivare zullen vertellen wat er al gedaan is en wat er de komende tijd op de planning staat voor de wijk. Ook kunnen inwoners meepraten over het wijkplan en aangeven hoe ze hier zelf bij betrokken willen zijn. De avond wordt georganiseerd omdat Dieren-West een Wijk van de Toekomst is. De gemeente, inwoners, bedrijven en organisaties werken zo veel mogelijk samen aan een duurzame en aardgasvrije wijk. Daarvoor wordt gewerkt aan een wijkplan met een praktische aanpak en projecten.


Het energiecafé is in de Ontmoetingskerk, Admiraal Helfrichlaan 54 in Dieren. De koffie staat klaar vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via duurzaamwonen@rheden.nl.

Voor een reactie klik hier.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.