Algemene ledenvergadering 9 mei 2023

Op dinsdag 9 mei a.s. vindt de algemene ledenvergadering van de wijkvereniging Dieren-West plaats. Deze ALV wordt gecombineerd met een informatie wijkavond van de werkgroep Duurzaam Dieren-West. De vergadering wordt gehouden in de Ontmoetingskerk en begint om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. Meer inhoudelijk informatie over de avond volgt binnenkort.

De leden ontvangen uiterlijk 10 dagen voor de vergadering de agenda en stukken per mail.Ben je nog geen lid van de wijkvereniging D-W en wil je deze avond bijwonen meld je dan voor 30 april a.s. aan als lid. Voor de kosten hoef je het niet te laten want die zijn € 0,- en er wordt geen specifiek beroep op je gedaan. Alleen als je wilt kun je aansluiten bij werkgroepen en werkzaamheden maar niets hoeft. De enige voorwaarden voor je lidmaatschap zijn: 

  • je bent 18 jaar of ouder en 
  • je woont in Dieren-West.

Aan de rechterzijde van deze pagina staat de link om je aan te melden als lid. 

Voor een reactie klik hier.
Dit bericht is geplaatst in Tonen-in-laatste-5. Bookmark de permalink.