Terugblik op de wijkavond op 20 oktober 2022

Na een lange tijd heeft de cv Dieren-West weer een wijkavond georganiseerd. Fijn dat het weer mogelijk was samen te komen. Vanaf 19 uur was iedereen van harte welkom en werd er gezamenlijk een kopje koffie of thee gedronken in de ontvangsthal van de Ontmoetingskerk.

Om 19.30 uur opende Wim Burgmeijer, tijdelijk voorzitter, de avond. Het programma van de avond zag er als volgt uit:

Ben Brussen en Sjaak de Ligt (IVN) beleef de natuur in Dieren-West

Gerhard Heerink gaf een update over de energietransitie in Dieren-West en van het plan solarparking “Het Nieuwland“.

Nicole Otten vertelde over het schitterde eindresultaat van haar “thuisproject afkoppelen regenwater” maar ook over de soms lastige keuzes die zij moest maken.

De wijkbewoners stelden vragen bij ieder programmapunt. Ook was er gelegenheid voor het inbrengen van ideeën om de leefbaarheid van onze wijk verder te verbeteren. Het scheppen van een fijne woonomgeving doen we tenslotte samen.

Het was een informatieve en gezellige avond met een variatie aan onderwerpen. Voor ieder wat wils. Wil je het allemaal nog eens teruglezen of was je niet aanwezig maar wel benieuwd klik dan op onderstaande presentatie.

Voor een reactie klik hier.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.