Senioren huiskamer

Zit u veel thuis en hebt u behoefte aan een stukje dag invulling? Ga dan langs bij de Senioren Huiskamer in de Ontmoetingskerk in Dieren. Hier kunt u gezellig een praatje maken onder het genot van een kopje koffie, een spelletje, een krantje of een wandelingetje. Ook wordt u voorzien van een lunch.

De activiteit is voor senioren (ook beginnend dementerenden) die zelfstandig wonen en graag wat meer onder de mensen willen zijn. Iedereen is welkom en u hoeft hiervoor niet aangesloten te zijn bij de kerk.

  • Wanneer: Elke dinsdag – inloop tussen 10.00 – 14.00 uur
  • Waar: Ontmoetingskerk Dieren – ingang Domeinlaan 2
  • Kosten:   €4,- per keer (inclusief koffie en lunch)

Bent u of kent u iemand die interesse heeft in de activiteit dan kunt u contact opnemen met Martijn Eijkelenkamp (0657874694) of Mieke Kooyman (0613067205) van Incluzio.

Ook mag u spontaan binnenlopen om te kijken of het iets voor u is.

 Voor deze activiteit is Incluzio op zoek naar vrijwilligers die plezier en vooral affiniteit met de doelgroep hebben. Lijkt het je nou leuk om deze mensen een fijne dag in de week te bezorgen? En zou je één, twee, drie of vier dinsdagen in de maand beschikbaar zijn? Of wil je alleen de ochtend of de middag helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen hopen ze er een dag in de week van te maken waarin niet alleen de ouderen, maar ook de vrijwilligers plezier aan beleven. Neem contact op via bovenstaande nummers.

Voor een reactie klik hier.