Persbericht energiecafe

Energiecafé en koffie-inloop in Ontmoetingskerk

Op woensdagavond 7 december organiseert de gemeente Rheden weer een energiecafé in de Ontmoetingskerk voor alle bewoners van Dieren-West. Daarnaast zijn er tot eind dit jaar verschillende inloopmomenten in de kerk waar bewoners kunnen meepraten over de plannen voor hun wijk.

Dieren-West is een Wijk van de Toekomst. De gemeente, inwoners, bedrijven en organisaties werken samen aan een duurzame en aardgasvrije wijk. Daarvoor wordt gewerkt aan een wijkplan met een praktische aanpak en projecten.

Energiecafé

Het energiecafé op 7 december is bedoeld om plannen te maken en bouwstenen te verzamelen voor het wijkplan. Bewoners en wijkpartners gaan op deze avond samen aan de slag om het wijkplan verder vorm te geven. De focus ligt op het verzamelen van projectideeën en al bestaande ideeën, zoals de solarparking, verduurzaming van de woningen en bedrijven en een buurtenergiesysteem, verder uit te werken én een plek geven in het wijkplan. Het energiecafé is in de Ontmoetingskerk. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Deelnemers worden verzocht zich aan te melden via duurzaamwonen@rheden.nl.

Koffie-inloop

Behalve het energiecafé zijn er verschillende koffie-inloopmomenten in de hal van de Ontmoetingskerk. Projectleider Arthur Hofstad is op deze momenten aanwezig in de kerk om in gesprek te gaan met bewoners over het wijkplan. De data van de koffie-inloopmomenten zijn: 30 november (13.00-15.30 uur), 9 december (9.30-12.00 uur), 14 december (13.00-15.30 uur) en 21 december (13.00-15.30 uur). De koffie staat klaar!

Voor een reactie klik hier.
Dit bericht is geplaatst in WDDW. Bookmark de permalink.