10 Voorbeeldwoningen

Het scannen van de 10 voorbeeldwoningen/huishoudens is achter de rug en de gemeente heeft op haar site folders/flyers geplaatst waarin te lezen valt wat er nu uitgekomen is. Ook op onze website zijn deze foldres/flyers in te zien!

Het gaat uiteindelijk om de acht meest voorkomende typen huizen/ huishoudens waarvoor een voorbeeldplan is gemaakt. Wellicht herken je je eigen situatie en geven de folders/flyers je inzicht in datgene wat voor jou binnen de energietransitie aangeraden wordt.

Hier volgen de links naar de verschillende folders/flyers:

Hieronder vind je de start en tussenstappen van dit project…

Er zijn door de gemeente Rheden 10 huishoudens, voorbeeldwoningen, geselecteerd voor een gratis scan. Inmiddels zijn er voor deze bewoners al verschillende avonden georganiseerd waarvan de verslaglegging hierna te vinden is. Ook volgende wetenswaardigheden hierover vind je de komende tijd op deze plaats op de website. Zie ook www.watisjouwrheden.nl

10 Voorbeeldwoningen

Afgelopen donderdag 7 juli was er een avond georganiseerd door de gemeente voor degenen die geselecteerd zijn en voor belangstellenden. Geïnteresseerd hoe dit verliep en wie er geselecteerd zijn? Zie hier het verslag! 

Avond 8 juni: Inmiddels is de avond van woensdag 8 juni verstreken. Mocht u deze hebben gemist maar heeft u wel belangstelling voor datgene wat er aan de orde is geweest? Dan vindt u hier het verslag van deze avond.

Op woensdag 8 juni a.s. verzorgt de gemeente Rheden i.s.m. het projectbureau Transitiereizen een zogenaamd Energiecafé. Je krijgt dan meer te horen over het project met 10 voorbeeldwoningen. Deze avond is zowel voor kopers als huurders bedoeld!

Uitgebreidere informatie over dit Energiecafé vind je op de site www.watisjouwrheden.nl.

Je hebt als inwoner van Dieren-West onlangs deze flyer ontvangen. Wil je meer weten over deze actie bijvoorbeeld of je als huurder ook in aanmerking komt? Kom dan 8 juni a.s. naar de Ontmoetingskerk. De koffie staat vanaf 19.30u klaar! Eerst meer weten via de website van onze gemeente? Klik dan hierna op:

Voor een reactie klik hier.