Deelauto in Dieren-West?

Een auto delen?
Autorijden is een dure bezigheid. Voor autobezitters een bekend gegeven. In sommige gevallen hebben we de auto lang niet altijd nodig en staat hij regelmatig ongebruikt voor de deur. Soms hebben we het over een tweede auto, soms betreft het de enige auto. Minder auto’s is natuurlijk ook een lagere belasting voor ons milieu etc. Allemaal redenen waarom er mensen zijn die besluiten met meerderen één auto te gebruiken, een deelauto. Maar hoe komen we te weten wie in onze omgeving ook een deelauto overweegt en met welke bedoelingen? 

Daar kunnen en willen wij als wijkverenging best een klein handje bij helpen. Heb je interesse laat het ons weten. Afhankelijk van het aantal reacties willen wij geïnteresseerden met elkaar in contact brengen. En dan is het verder aan deze groep om te kijken of en hoe er eventueel een auto gedeeld kan worden. Hier zijn allerlei instanties voor die daarbij kunnen adviseren en bemiddelen.

Interesse in een deelauto, stuur dan je contactgegevens via onderstaande link.
Wij verzamelen en nemen daarna contact met je op.

Voor een reactie klik hier.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.