Tennis Vereniging Dieren ( TV Dieren) maakt een nieuwe start!

De groep ‘verontruste leden’ heft het glas met Patrick Peters van Polysport

Na intensieve onderhandelingen met Polysport door het oude bestuur van TV Dieren heeft een nieuw interim- bestuur het stokje overgenomen en een akkoord bereikt over de toekomst van TV Dieren in samenwerking met Polysport (Zie ook de Regiobode van week 42, 14 oktober 2020, pagina 7). Natuurlijk moeten er nog wat stappen worden gezet maar er is het vertrouwen, de bereidheid en de wil er samen wat moois van te maken.

De leden van  TV Dieren hebben allen een Nieuwsbrief ontvangen waarin het interim- bestuur de stappen aangeeft die men gaat nemen. Na installatie van het nieuwe bestuur zal de overeenkomst met Polysport getekend worden. Het doel is om voor de Kerst alles definitief geregeld te hebben zodat op 1 januari alle afspraken in kunnen gaan. 

Er is nog veel te doen! 

Het bestuur heeft gemerkt dat er veel energie is bij de leden en dat heel veel mensen actief willen deelnemen in het bestuur of in een commissie. Het bestuur nodigt mensen die hun steentje willen bijdragen van harte uit zich te melden bij het secretariaat@tvdieren.nl. 

Aan u de vraag:

Wilt u graag op een uniek en prachtig gelegen tennispark met actieve leden en binnen een aangename samenwerking met Polysport komen tennissen? Schrijf u dan nu in en stuur een mail naar secretariaat@tvdieren.nl

Het interim- bestuur biedt u een warm welkom en geeft aan er zin in te hebben samen te werken aan een mooie toekomst voor TV Dieren!

Voor een reactie klik hier.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, WDDW. Bookmark de permalink.